logo stvaraonica


Ova stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranice slažeš se s njihovom upotrebom.

Impressum

stvaraonica-web-dizajn_copyStvaraonica, portal za kreativne ljude

Portal Stvaraonica namijenjen je svima koji prepoznaju vrijednost ljudskog stvaranja, bilo da su sami marljivi stvaratelji, bilo da uživaju u promatranju tuđih kreacija, pa na portalu nalaze nove ideje, nadahnuće, savjet, pomoć ili materijal. Naši su glavni aduti:

- Pouzdanost, jer svojim imenom, znanjem i iskustvom jamčimo za kvalitetu sadržaja

- Autentičnost, jer Stvaraonica objavljuje isključivo autorske tekstove

 - Brojno aktivno članstvo (više od 1400 fanova naše stranice na Facebooku i više od 1000 pretplatnika našeg newslettera) sa stalnom tendencijom rasta

- Profiliranost i prepoznatljivost čvrstog identiteta portala

- Jedinstvenost portala ove vrste u regiji

Portal smo pokrenuli 2009. kao odgovor na ozračje krize i opće depresije. Ponudili smo nešto sasvim drukčije, optimistično, poticajno, kreativno, razigrano i veselo, a opet ozbiljno, vrijedno i pouzdano. Razvili smo mjesto okupljanja i razmjene ideja kako bismo dobili jedinstveni alat za prevladavanje krize i poticanje na rad, stvaranje i pozitivno razmišljanje.

Okrenutost jasnom cilju i predani rad na obogaćivanju sadržaja te stalnom poboljšanju i oplemenjivanju ovog portala rezultirali su sve većom posjećenošću. Koliko nas veseli vjernost publike koja je prepoznala naš entuzijazam i odlučila ga s nama redovito dijeliti, toliko se radujemo i novim članovima te gostima portala kojih je iz dana u dan sve više.